Hans Egede Gruppe

Hans Egede Gruppe

Spejderne på Østerbro

Ulve

Ulveflokken er vores yngste enhed for børn i 1.-3. klasse. Her leger vi os til ny viden og nye færdigheder, og alle kan være med. Ulvearbejdet har Junglebogen af Rudyard Kipling som fantasiramme. I junglen lærer ulvene igennem forskellige aktiviteter at omgås naturen med respekt og at samarbejde i flokken. Det vigtigste er at gøre sit bedste og ikke give op.

Som ulv vil du blandt andet begynde at kigge på kort, lære førstehjælp, øve knob og lære at bruge en dolk sikkert. Nogle af de aktiviteter, vi gennemfører, vil give dig et stofmærke, som du eller dine forældre kan sy på uniformen. Det kan for eksempel være Junglemærket, hvor du lærer om junglens dyr, og hvordan det er at være ulv i junglen. Eller Sygeplejerskemærket hvor du lærer at rense sår, lave forbindinger og behandle forbrændinger, så du er klar, hvis skaden sker.

Du vil også have mulighed for at komme med på både endags- og weekendture til vores to hytter i Nordsjælland. Her er der god mulighed for at nyde naturen, klatre i træer og tænde bål. Se hvad vi ellers finder på her.

Lyder det spændende? Så kom og vær med – du må være med til 2-3 møder, inden du beslutter dig for, om du vil gå til spejder hos os.