Hans Egede Gruppe

Hans Egede Gruppe

Spejderne på Østerbro

Året der gik 2022

22. december 2022 · Nyheder · Skrevet af HEG-Spejderne

Året lakker mod enden og vi ser tilbage på alle de gode spejderminder vi har fra 2022. Ud over de ugentlige spejdermøder, så har der også været en del arrangementer, ture og lejre i år. Scroll ned og se billeder fra året der gik.

Fastelavn

Vi er altid med til at arrangere tøndeslagning som en del af fastelavnaktiviteterne i Hans Egedes Kirke. 2022 var ingen undtagelse, og masser af børn i flotte udklædninger var mødt op denne meget kolde februardag for at slå katten af tønden. Efterfølgende var der både slik, sanglege og kåring af bedste udklædning. Læs mere her.

Martstur i Hammersholt

Årets første spejdertur gik til vores primihytte i Hammersholt. Frisk luft, bål og knivbevis til nye spejdere er næsten altid på programmet i Hammersholt og martsturen var ingen undtagelse. Læs mere her.

Håbet genopstod

Gruppens medlemsblad hedder Håbet og udkommer 6 gange årligt. Her kan man læse lidt om hvad der sker de næste 2 måneder, hvem der har fødselsdag og hvem der skal have årsstjerner. Tidligere udkom det i print format, men fra april-maj udgaven i år findes det her på hjemmesiden og i montren foran lokalerne.

Jubilæumsweekend

Saltruplejren, som Hans Egede Gruppe ejer sammen med Rosenvænget Gruppe og Lundehus Gruppe, havde 75 års jubilæum i maj. I den anledning var der planlagt jubilæumstur for spejderne fra de 3 grupper.

Spejdernes lejr

3 rovere var afsted på Spejdernes lejr med omkring 32.000 andre spejdere. Vi delte lejrplads med vores gode venner fra Lundehus gruppe og havde en super hyggelig lejr. Læs mere her.

I 2023 tager vi den lidt mere med ro, og holder sommerlejr som sædvanligt i Saltruplejren. Sæt kryds i kalenderen i uge 31.

Næste spejdernes lejr bliver i 2026, men allerede i 2023 er der world scout jamboree i sydkorea hvor 2 rovere fra gruppen deltager.

Septemberweekend i Hammersholt

Første tur efter sommerferien gik til vores primihytte i Hammersholt. Juniortroppen tog afsted om lørdagen og sov deroppe i telt. Ulvene kom søndag til en dag fyldt med spejderaktiviteter og frisk luft. Læs mere her.

Ekspedition København

Første søndag i oktober er vi normalt til Tintin-konkurrence i Ole Rømer Distrikt. I år havde de for mange tilmeldte (det er jo et positivt problem at have), så vi tog i stedet på ekspedition København løb rundt i byen. Læs mere her.

Vedligeholdsweekend i Saltrup

Der er to årlige vedligeholdsweekender i Saltrup: en om foråret og en om efteråret. Lejren havde fået en masse rafter fra Spejdernes lejr, og de skulle på plads. Flere seje forældre hjalp til og sammen med et par ledere fik de flyttet en ordentlig bunke rafter. Læs mere her.

Næste vedligeholdsweekend er d. 14-16. april 2023, så sæt den i kalenderen, hvis du kunne tænke dig at give en hånd næste gang! (det er absolut ikke et krav at man kommer hele weekenden. 2 timers vedligehold er stadig meget bedre end intet!)

Linien ud

To af vores ledere var afsted på et af KFUM’s kursustilbud: Linien ud. En god weekend med masser af input til spejderarbejdet. Det er fedt at mødes med andre spejdere, og lære fra deres erfaringer med alt fra de bedste ulvelege til den gode forældrekontakt. Læs mere her.

20 km vandreskjold

Pigerne i juniortroppen traskede afsted en forbavsende solrig dag sidst i oktober. De tilbagelagde 20 km med godt humør. Læs mere her.

Juletur i Saltrup

Traditionen tro var gruppen afsted på juletur i Saltruplejren. Det var godt koldt, men vi hyggede os stadig med aktiviteter på grunden og i skoven, samt god tid til brætspil, juledekorationer og julemad i hytten. Læs mere her.

2023

Vi glæder os allerede til at skabe masser af nye spejderminder i 2023, og vi håber I vil være med!

Med store jule- og nytårsspejderhilsner
Alle gruppens ledere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*